De afgelopen maand heb ik een aantal mensen mogen coachen. Iedere sessie opnieuw was weer op zijn eigen manier bijzonder. Pien (niet haar echte naam) wist haar gevoel op een treffende manier te verwoorden in een mail die ze mij naar afloop stuurde. Ik vond het erg fijn om deze mooie feedback te ontvangen en deel deze (met toestemming van ‘Pien’) graag met jullie.

Beweging in een situatie die al een hele tijd muurvast zit, daar draaide mijn coaching sessie om. Aan de slag met haar paard, professioneel en met veel warmte gecoacht door Marijke, werd zichtbaar dat ik, vanuit mijn gevoel, mijn kwaliteiten en mezelf kwetsbaar op durven stellen, meer in beweging zou kunnen krijgen dan met een stap achteruit en angst voor afwijzing.

Het paard confronteerde mij op een liefdevolle manier met mijn eigen gedrag en hoe verbinding met mijzelf, verbinding met mijn omgeving geeft. Zachte snuit, duidelijke spiegel en prachtige, waardevolle inzichten waarmee ik verder kan, niet alleen in deze situatie.
Pien, Augustus 2018